Skriv i gjesteboken:
Pga. problemer med "søppel" i gjesteboken har vi lagt inn kodesperr. For å legge inn må du nå legge inn koden som står under.
http://  Kode:
 
Navn: Stig Dato: 29.11.2015
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei Åge/ folkens Web cam på kroa er det satt ut av drift forgodt eller ? Ser at det er ute av drift og det har det vært ei stund. Synes det er veldig greit når det er oppe og går for og se om det kommer snø og hvor mye snø det er til en kver tid.. Så lurer jeg på om trekket kommer til og bli diskutert i år, er det liv laga for trekket ? Hva mener du Åge og alle dere andre. Mvh Stig Øye
 
Navn: Kari Dato: 13.11.2015
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Er det muligheter for å få lys igjen i lyktestolpene som går fra kroa og til hyttene? :)
 
Navn: Karl Ove Dato: 28.9.2015
E-post: ovej@kl-jensen.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Da er nok en gang WEB kameraet oppe og går igjen...
 
Navn: Nancy Moi Dato: 11.9.2015
E-post: annenancy10@hotmail.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Det er fire sauer som vandre rundt omkring på hytte plenen min og naboene sine . Spiser busker og gress. Håper mine 5 potentilla busker ikke faller i smak. Noen som er enig med meg , har og plantet 2 rhododendron og andre trær Vil ha dei bort. Trør i saue drit , ikke så gøy . Barnebarn skal leke på plenen , med fotball helst. Ikke noe gøy det heller med driten etter sauene. Hvem er eigaren til sauene?
 
Navn: per Dato: 10.9.2015
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
tydeligvis ikkje rara sengå siden du vil brenne driden....
 
Navn: Tollef Gabrielsen Dato: 7.9.2015
E-post: tolleg@online.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Køyseng 90cmx200cm til salgs.Sengen er bare brukt et par ganger. Det medfølger bunner og madrasser.Pris kr 1600,00 Den kan sees lørdag 12.september.Derso ingen er interesert vil sengen og madrasser bli brent.Hilsen Tollef
 
Navn: Karl Ove Dato: 28.7.2015
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Da er web kameraet fikset igjen. Hilsen Karl Ove Jensen
 
Navn: linda F Hagen Dato: 6.5.2015
E-post: lifjeld78@gmail.com Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Liten rettelse, Trude Gyran: Referent :)
 
Navn: Linda F Hagen Dato: 6.5.2015
E-post: lifjeld78@gmail.com Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei, Velkommen til dugnad den 23 mai. Vi vil denne gang ta for oss "løypa". Det som først og fremst skal gjøres er kvisting, fjerning av steiner, og ellers det som mål til for at vi skal kunne bruke den fantastiske løypa vi har, både på sommer og vinter. Vi møtes utforbi Kroa kl 10.00 lørdag 23 mai. Ta med deg det du har av verktøy som kan være nyttig, øks, sag hekksaks osv. Vi har fått lov å disponere to ATVer, som vil være med. Er vi mange nok, deler vi oss inn i to lag, og går hver vår vei, slik at vi møtes på midten...eller der omkring. Husk noe å drikke, og gjerne en sjokoladebit eller noe annet å bite i, hvis du føler for det. Hvis det er ønske om noe sosialt etter dugnaden, stiller vi oss positive til det. Det vi komme en e-post over helgen til alle sammen :) Håper så mange som mulig har tid til å sette av noen timer denne lørdagen, for å gjøre løypa vår best mulig. Ses den 23 mai. Mvh velforeningen Aud Elin Kristensen - Nestleder Ole Forus - Kasserer Per Willy Høye - "Sermonisjef" Trude Gyran - Kasserer Geirmund Sjødin - Styremedlem Linda F.Hagen - Styyre leder.
 
Navn: per Dato: 6.5.2015
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
når tror du Åge at kroa åpner igjen
 
Side 2 Av 99 Forrige Neste
 
 
- Antall besøkende: 2976869 - Online: 11 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston