Krågeland Feriesenter

undefined

undefined 

Nye Krågeland Feriesenter er i startgropa for utvikling til et oppdatert, sentralt og nærliggende feriesenter for aktiviteter hele året.

Stedet ligger på Kvinlog i Kvinnesdal kommune like ved R.42, midt mellom Kristiansand og Stavanger. Kun 2 t. kjøring fra begge byer. For nærmere presentasjon av beliggenhet, se vårt feriekart med avstandsbetegnelser.

Stedet har vært et ettertraktet utfartsted helt siden 1960 årene. Det er ca 150 privateide eksisterende hytter i området som benyttes året rundt, samt en solid og aktiv velforening.

Stedet har en koselig Kro, for alle slags arrangementer og alle rettigheter. Flott alpinanlegg med varmestue, store uteterrasser og preparerte tur-løyper.

10 ekslusive hytter for utleie, alle med svømmevbasseng med motsrømsanlegg, rutsjebane og barnebasseng, sauna, solariumm, boblebad og alt øvrig utstyr. 5 doble soverom med tot. 10 sengeplasser + egen barne-ungdomsavdeling med 4 sengeplasser.

Vi kan også tilby 3 flotte hyttetomter til salgs for selvbyggere uten byggeklausul. Alle med ferdig opparbeidet veg, vann og kloakk. 54stk. er allerede bygget/under utbygging. Utbygger bistår gjerne i byggingen.

 

 
 
- Antall besøkende: 3440096 - Online: 11 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston